EXCLUSIV Răzvan şi Dani: „Nu ştim cum de ne mai suportăm unul pe celălalt!”. Vezi ce spun matinalii despre „naşii” lor în media: Teo, Mircea Badea şi Horia Brenciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 au vorbit  pentru „Adevărul de Seară”  despre succesul unui format de televiziune, cine i-a inspirat în meserie şi care sunt dorinţele telespectatorilor.

Smulg zâmbetele telespectatorilor dis-de-dimineaţă, de la ora 8.00, de trei ani, însă nu mai socotesc anii de prietenie. Cei doi „matinali” şi-au format un public fidel printre copiii care s-au născut în timpul emisiunii şi care acum îi invită la petrecerile de ziua lor.

Adevărul de Seară: De când vă cunoaşteţi şi cum de vă suportaţi unul pe celălalt de atâta timp?

R&D: Ne cunoaştem de la gradiniţă, din grupa mijlocie, aproape de o viaţă. Nici noi nu mai ştim cum de ne suportăm unul pe celalalt.

Cum aţi ajuns să lucraţi în media? Dani, care a fost traseul tău de la ştiinţe economice la televiziune?

Dani: Foarte simplu, facultatea de Ştiinte Economice am făcut-o pentru că aşa m-a sfătuit mama şi pentru că aveam nevoie de un motiv să plec din Reşiţa la Timişoara.

Răzvan, de la Drept la televiziune? Cine a fost „naşul” tău în media?

Răzvan: Ne uitam la televizor şi îi admiram foarte mult pe Horia Brenciu, Mircea Badea şi Teo Trandafir. Nici nu bănuiam atunci că vom deveni prieteni cu Teo, colegi cu Badea şi că Brenciu ne va împrumuta nouă brandul „Neaţa” pentru că aşa se numea emisiunea lui la momentul respectiv.

Cine sunt competitorii voştri?

R&D: Nu ne luptăm cu nimeni pentru audienţă, poate doar cu obişnuinţa telespectatorilor de a urmări ştiri în care apar şi morţi, răniţi, accidente. În niciun caz, nu vrem să facem antireclamă acestor ştiri, ci doar le oferim privitorilor o altă alternativă şi îi facem să zâmbească de dimineaţă.

Unii ar spune că aveţi succes graţie asistentelor sexy. Ce spuneţi?

R&D: Da, aşa este, când nu aveam asistentă şi a fost o perioadă destul de lungă, am înregistrat acelaşi rating fabulos. Asta o demonstrează.

Care a fost cea mai dură critică ce vi s-a adus de când sunteţi la matinalul de la Antena 1?

R&D: Foarte serios vorbind, cea mai dură critică primită din partea telespectatorilor este că nu facem emisiunea mai târziu, preferabil pe la 7-8 seara, aşa ne-au spus că îşi doresc.

Dar cel mai grozav compliment?


R&D: Cel mai grozav compliment îl primim din partea copiilor care s-au născut în timpul emisiunii noastre acum câţiva ani. Acum s-au mărit, merg la grădiniţă şi la şcoală şi noi suntem invitaţi la zilele lor de naştere, la petreceri, suntem sunaţi să îi învăţăm să se spele pe mâini, să îi convingem să se culce devreme.  

Cât timp vă veţi mai trezi de dimineaţă pentru emisiune? Adică, vă gândiţi să schimbaţi macazul? O altă emisiune, alt orar?

R&D: Niciodată nu vorbim despre emisiune înainte sau după.

Aţi fost invitaţi în emisiunea lui Mihai Gâdea şi telespectatorii au văzut un alt Răzvan şi un alt Dani. Cine sunteţi la matinal şi cine sunteţi în realitate?

R&D: Suntem exact aceiaşi Răzvan şi Dani în realitate ca şi la televizor, în emisiunea respectivă pur şi simplu discutăm pe alt ton, pentru că aşa ne cerea situaţia. Dimineaţa suntem bine dispuşi şi zâmbitori, pentru că la primele ore al zilei nimeni nu vrea să fii serios, trebuie să fii binedispus.

Telespectatorii s-au obişnuit să vă vadă şi în reclame. Să jucaţi în astfel de filmuleţe e o altă meserie?

R&D: Până acum, nimeni nu ne-a cerut să fim altfel decât suntem noi în realitate în reclame şi în niciun caz nu cred că am face-o dacă ne-ar cere aşa ceva. Mereu suntem naturali.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite