EXCLUSIV Cristi Tabără refuză confruntarea cu fetiţa care-l acuză de abuz sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV, Cristian Tabără, acuzat în urmă cu jumătate de an că a abuzat sexual o minoră, a refuzat confruntarea cu presupusa victimă.

MAI CITIŢI ŞI:

Cristian Tabără: „Nu este nimic adevărat. Nu am fost citat încă de niciun organ de cercetare penală“

„Tabără a fost diagnosticat cu sindromul Cushing în armată“

Potrivit avocatului fetiţei în vârstă de 13 ani, Ingrid Alexandrescu, prezentatorul emisiunii de pe TVR „Ca la carte“ nu a vrut să aibă o discuţie faţă în faţă cu Alexandra de faţă cu anchetatorii. „Este un indiciu clar că a săvârşit fapta. Procurorul nu-l poate obliga să efectueze confruntarea, iar Tabără a spus că nu doreşte acest lucru“, a declarat Ingrid Alexandrescu pentru „Adevărul de Seară“.

Vor mutarea dosarului la Parchetul General

Avocata a subliniat faptul că va cere mutarea acestui dosar de la Parchetul Capitalei la Parchetul General pentru că are destule motive să creadă că procurorul de caz nu este obiectiv. „Ar fi trebuit să ceară mult mai multe probe. În primul rand trebuia să se facă profilul psihologic al lui Tabără, în special că în momentul în care s-a făcut testul de evaluare al Ioanei, psihologul de la Protecţia Copilului a spus că există indicii că fetiţa ar fi victima unui abuz sexual.

De altfel, a mai existat un email de la o fată care spunea că sora ei a fost, de asemenea, abuzată sexual de Tabără. În plus, noi am venit cu probe care au demonstrate că el a abandonat armata din cauză că a suferit de sindromul Cushing“, a mai spus avocata.

Ea a mai cerut efectuarea textului poligraf tuturor martorilor din dosar. Alexandrescu susţine că realizatorul TV nu ar putea fi supus unui astfel de test din cauză că este hipertensiv.

Contactat telefonic, prezentatorul TVR a spus că nu vrea să comenteze în niciun fel noile probe din dosar.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite