EXCLUSIV Adrian Iovan vrea să intre în greva foamei: “Am ajuns la fundul sacului!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul soţ al Romaniţei Iovan, Adrian, intenţionează să intre cât de curând în greva foamei, pentru că nu şi-a recuperat cei 50.000 de lei pe care compania Blue Air îi datorează pentru ultimele trei luni de muncă.

„ Am ajuns la fundul sacului. Nu-i mai pot plăti pensia copilului, iar de fiecare dată când ies cu Albert în oraş şi vrea o jucărie îi spun că statul ne-a luat banii de jucării. Asociaţia Aviatorilor Pensionari, din care fac parte, a dat statul în judecată, pentru că nu este normal ca pensiile să fie influenţate retroactiv. De la 15.000 pe lună am rămas cu 1.900 de lei“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Adrian Iovan.

De asemenea, pilotul a declarat că intenţionează să intre în greva foamei în faţa sediului Blue Air, care trebuie să-i mai plătească suma de 50.000 de lei.

„Am minte de aviator, nu de împingător de roabă“

„E adevărat că sunt oameni care trăiesc în România cu 300 de lei, dar eu am muncit pentru banii mei şi sunt obişnuit cu un anumit standard de viaţă. Am minte de aviator, nu de împingător de roabă!“, a mai spus fostul pilot.

El a adăugat că a eliminat din bugetul său suma de bani pe care în mod normal o aloca pentru medicamente şi haine. „Autoritatea Aeronautică Română ar trebui să se sesizeze. Sunt piloţi la Blue Air care nu şi-au mai primit banii de mult. Sunt foarte stresaţi pe această temă şi ar putea pune în pericol siguranţa în traficul aerian“, a mai spus Iovan.


București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri