Articol publicitar

Enescu Experience la Le Chateau Bucureşti

0
0

Duminică, 8 septembrie, de la ora 19.30 si joi, 12 septembrie, de la ora 17,00, sunteţi invitaţi la Castelul din Inima Capitalei să trăiţi o experienţă inedită, ce uneşte pasiunea muzicii celui mai important festival al ţării, George Enescu, cu desavârşirea culinară a preparatelor create de maestrul Le Chateau, Chef Iulian Olaru, acompaniate de Menestrel - vinul oficial al festivalului, produs de cramele Rotenberg.

În calitate de partener al programului Enescu Experience 2019, un proiect ce îşi propune să răspândească magia festivalului către câţi mai mulţi oameni, Le Chateau contribuie, prin cele 2 evenimente organizate în zilele de 8 si 12 septembrie, la crearea unor experienţe complexe, dopotrivă muzicale şi gastronomice. Astfel, publicul participant se va bucura de o proiecţie live-streaming integrală din salile de concert ale festivalului, urmată de un cocktail rafinat, în care preparatele culinare pregătite cu măiestrie de Executive Chef Iulian Olaru, vor fi corespondentul gustativ al notelor muzicale, în armonie cu partiturile orchestrelor vedetă. 

Intrarea la cele două evenimente este gratuită, în limita locurilor disponibile şi numai în baza unei rezervări confirmate telefonic la numarul 0725.333.333. La eveniment, participanţii vor putea efectua donaţii ce vor fi direcţionate către copii din familii defavorizate, venind în sprijinul acestora pentru susţinerea unei cariere artistice.

Accesul în locaţie este permis cu 45 de minute înaintea orelor de începere a spectacolelor.

Imagine indisponibilă

Duminică, 8 septembrie, ora 19,30  / Cocktail, ora 21,30 (fingerfood pass around, by Chef Iulian Olaru şi degustarea vinului oficial al festivalului George Enescu,  Menestrel - crama Rotenberg)

CAPELA DE STAT DIN DRESDA - MYUNG-WHUN CHUNG dirijor, YUJA WANG pian

Rahmaninov Concertul nr. 3 pentru pian şi orchestră în re minor op. 30
Brahms Simfonia a II-a în re major op. 73

JOI, 12 septembrie, ora 17,00  /  Cocktail, ora 19,00 (fingerfood pass around, by Chef Iulian Olaru si degustarea vinului oficial al festivalului George Enescu,  Menestrel - crama Rotenberg)

Program special cu Sir Bryn Terfel GARETH JONES dirijor ORCHESTRA FILARMONICII DIN MONTE-CARLO

Wagner Preludiul Actului al III-lea din opera Lohengrin
Wagner „Was duftet doch der Flieder”din Maeştrii cântăreţi din Nürnberg
Wagner „Cavalcada walkiriilor” din Walkiria
Wagner „Vraja focului” şi „Despărţirea lui Wotan” din Walkiria
Ceaikovski Poloneză din „Evgheni Oneghin”
Arrigo Boito „Son lo spirito che nega” din Mefistofele
Weill „Moritat von Macke Messer” din The Threepenny Opera
Rodgers & Hammerstein Uvertură din musicalul South Pacific
Rodgers & Hammerstein „Some enchanted evening” din South Pacific
Lerner & Loewe „How to handle a woman”din Camelot
Bock „If I were a rich man” din Scropcarul pe acoperiş

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri