Drogat la volan, un bărbat a distrus patru maşini parcate pe un bulevard din Bucureşti

0
Publicat:

Un şofer aflat sub influenţa drogurilor a distrus duminică patru autoturisme care erau parcate pe un bulevard din Bucureşti. Ulterior, poliţişti au constatat că acesta avea şi permisul suspendat.

foto arhivă
foto arhivă

Iniţial, bărbatul, care a pierdut controlul maşinii, a intrat pe linia de tramvai şi a rupt gardul de protecţie al refugiului. Apoi a trecut pătruns pe contrasens şi s-a izbit de cele patru maşini parcate pe Bulevardul Timişoara, din Sectorul 6,, pe care le-a făcut praf.

Impactul cu gardul de protecție al refugiului a fost extrem de puternic, aşa încât o bucată din acesta a pătruns prin parbriz în maşină. Din fericire, pe locul pasagerului din faţă dreapta nu se afla nimeni.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările şi l-au testat pe şoferul care a produs accidentul cu aparatul drugtest. El a ieşit pozitiv la amfetamină, aşa că a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Continuând cercetările, agenţii au constatat că şoferul drogat nu avea nici dreptul de a conduce, pentru că permisul lui era suspendat.

Cei care au asistat la accident au declarat că zgomotul impactului a fost deosebit de puternic şi a creat panică. Asta cu atât mai mult cu cât foarte aproape de locul accidentului este un loc de joacă pentru copii, care la acea oră era aproape plin. Părinţii au sărit speriaţi şi şi-au luat copiii în braţe pentru a-i proteja.

Proprietarii maşinilor parcate în acea zonă au coborăt şi ei alarmaţi să vadă ce s-a întâmplat şi au încercat să ceară explicaţii vinovatului. Dar pentru că acesta era incoerent, din cauza consumului de amfetamine, nu au reuşit să comunice.

Poliţiştii au deschis un dosar pe numele şoferului drogat pentru mai multe infracţiuni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite