Două intersecții importante din București vor fi reconfigurate

0
Publicat:

Intersecțiile Şos. Colentina - şos. Fundeni - şos. Andronache - str. Gherghiţei din Sectorul 2 şi Piaţa Libertăţii din Sectorul 4 vor fi reconfigurate, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Două interescții din București vor fi reconfigurate / Foto: Arhivă
Două interescții din București vor fi reconfigurate / Foto: Arhivă

Au fost atribuite contractele de achiziție publică pentru serviciile de elaborare a documentaţiilor de avizare a lucrărilor de intervenţii în vederea reconfigurării celor două intersecții. Aceste documentații vor sta la baza întocmirii ulterioare a proiectului tehnic pentru execuția lucrărilor.

Termenul de realizare a documentației este de 120 de zile calendaristice de la data ordinului de începere.

„În cele două intersecții pe care le vom reconfigura se regăsesc acum artere foarte aglomerate: șoseaua Colentina, șoseaua Fundeni, șoseaua Andronache (care face legătura între Centura București și cartierul Colentina) și strada Gherghiței (care face legătura între Autostrada A3 București - Ploiești și șoseaua Colentina). Modernizarea lor va aduce o îmbunătățire a condițiilor de circulație și transport, asigurând o fluidizare a traficului, mai ales pentru zilele si perioadele orare extrem de aglomerate. Reconfigurarea celor două intersecții face parte dintr-un program mai amplu al Primăriei prin care ne propunem să modernizăm și să degajăm traficul din București”, mai transmite Nicușor Dan.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri