Doi tineri, de 17 şi 20 de ani, au fost  înjunghiaţi în apropierea unei şcoli din Capitală. Agresorii, căutaţi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri au fost transportaţi la două unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri Foto: Arhivă
Cei doi tineri au fost transportaţi la două unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri Foto: Arhivă

Doi tineri, de 17 şi 20 de ani, au fost înjunghiaţi, joi, în apropierea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 2. Poliţiştii caută trei persoane, suspectate că ar fi comis agresiunea.

Potrivit Poliţiei Capitalei, la ora 13:00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în apropierea unei unităţi de învăţămant din Sectorul 2 are loc un scandal între mai mulţi tineri.

„La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 9 Poliţie, unde au identificat doi tineri răniţi, cu vârste de 17 şi 20 de ani, unul dintre ei cel mai probabil ar fi fost rănit cu un briceag. Din primele date, cei doi ar fi fost agresaţi de alţi trei tineri, în urma unui conflict pe care l-ar fi avut în spaţiul online”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cei doi tineri au fost transportaţi la două unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri.

Potrivit sursei citate, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Iar la acest moment desfăşoară activităţi în vederea identificări tuturor persoanelor implicate şi stabiliri împrejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite