Doi copii de la clubul Dinamo s-au tăiat cu un cuţit. Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe

0
Publicat:

Poliţiştii efectuează cercetări după ce doi minori de 14 ani, de la clubul Dinamo, s-au tăiat la mâini cu un cuţit, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Mașină de poliție.FOTO Facebook Poliția Romana
Mașină de poliție.FOTO Facebook Poliția Romana

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, miercuri, 19 septembrie 2023, prin sistem 112, cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani s-au tăiat la mâini cu un obiect tăietor-înţepător, în vestiarul unui club sportiv, după antrenament, informează Poliţia Capitalei.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că obiectul tăietor-înţepător aparţinea unuia dintre minori, iar în momentul în care celălalt ar fi vrut să vadă obiectul şi l-ar fi luat în mâini, ambii s-ar fi tăiat, accidental", precizează DGPMB.

Ambii copii au fost transportaţi de către un echipaj de prim ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetări pentru lovire sau alte violenţe

Poliţiştii Secţiei 6 s-au autosesizat, iar cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite