Din tavanul staţiei de metrou Eroilor 2 curge apă. Cum explică Metrorex incidentul petrecut pe noua magistrală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În staţia de metrou Eroilor 2, de pe recent inaugurata Magistrală 5 de metrou Eroilor - Drumul Taberei, a început să curgă apă pe peron.

Deja au apărut primele probleme pe magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei recent inaugurată. Conform unor imagini video transmise de un cititor HotNews.ro, pe peron a început să se scurgă apa din tavan.

„Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situaţiei, zona respectivă fiind izolată”.

Metroul din Drumul Taberei a fost inaugurat la 15 septembrie. Proiectul a vizat realizarea lucrărilor aferente secţiunii Râul Doamnei – Haşdeu (Operă), inclusiv staţia, depoul şi galeria de legătură Valea Ialomiţei, având o lungime totală de 7 km, 10 staţii şi interstaţiile aferente, un depou, o galerie de legătură şi 2 staţii electrice subterane necesare pentru alimentarea cu energie electrică a magistralei.

Studiul de Fezabilitate a fost aprobat prin HGR NR. 1419/2008, iar lucrările au început în 2012. Valoare totală reactualizată a proiectului depăşeşte 3,2 miliarde de lei.

Până la data de 30.04.2013, proiectul a fost finanţat integral de la bugetul de stat, ulterior proiectul a primit acordul din partea Comisiei Europene pentru finanţare din fondurile structurale în cadrul POS-T şi mai apoi aprobat pentru fazare în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

VIDEO

Vă mai recomandăm:

VIDEO Panică la Metrou în Staţia Tineretului. Un metrou s-a defectat şi călătorii au fost evacuaţi/ Circulaţia a fost reluată după o oră

Programul metroului din Drumul Taberei. Cât vei aştepta pe peron

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite