DEZBATERE Care este cea mai „sufocantă” apariţie de la TV?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul” a ales câţiva dintre invitaţii cu state vechi în platourile televiziunilor. Pe cine vreţi să vedeţi mai des la TV? De cine v-aţi săturat?

„Florile pot fi ţinute şi pe piept” este ultima „compunere” a Oanei Zăvoranu, o replică adresată mamei ei. Apariţiile penibile la televizor sau declaraţiile "colorate" din tabloide o aduc pe proaspăta divorţată din ce în ce mai mult în atenţia publicului. De ce?

Monica Tatoiu. E omniprezentă la talk-show-urile cu teme din cele mai diverse. Îi place să se audă vorbind, să i se dea dreptate. Prezenţa ei în studiourile TV a creat o nouă meserie: invitatul permanent.

Dezbatere Tango: Monica Tatoiu şi Cătălin Botezatu

Monica Columbeanu. „Uite cum se iubesc Columbenii”, „Monica se mărită”, „Monica e însărcinată”, Monica şi Iri divorţează” şi telenovela continuă. Aproape zilnic telespectatorii şi cititorii urmăresc un episod proaspăt din saga acestei tinere. Până de curând, Moni era răsfăţata vedetă de carton de la Izvorani, în prezent cu domiciliul instabil.

image

Cătălin Botezatu. „Îndrăgitul creator de modă”, Don Juan şi star de televiziune furnizează constant ştiri de prima pagină pentru ziarele de scandal. 

Mugur Ciuvică
, analistul pe care nu toţi politicienii şi-l doresc ca partener de talk-show din cauza replicilor tăioase şi a tonului sarcastic cu care îşi expune argumentele. De asemenea, un comentator care atunci când pronunţă cinci cuvinte, două sunt „Traian Băsescu”.

image

Ieşit din prim-planul politicii dâmboviţene, Mădălin Voicu pigmentează dezbaterile televizate cu expresii şi glume care împing categoria emisiunii către +18 ani.

Mădălin Voicu (Foto: captură Antena 3)

Liviu Vârciu, sex simbolul fostei trupe L.A, nu şi-a schimbat niciodată freza de când a apărut în lumina reflectoarelor de pe toate scenele României. Martore sunt probabil miile de femei pe care pretinde că le-a cunoscut.

image

Bianca Drăguşanu. Sâni, buze, extensii, Bianca.

image
image

Oana şi Viorel Lis. Viorel a făcut furori în costumul unchiului Fester şi nu refuză nicio invitaţie la TV. Oana îl susţine în toate încercările.

Găseşti cele mai noi ştiri din Bucureşti pe bucuresti.adevarul.ro

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite