De azi începe înscrierea copiilor la grădiniţe. Vezi aici programul fiecărei grădiniţe din Bucureşti pentru înscrierea copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierea copiilor în învăţământul preşcolar vor avea loc în perioada 2-30 aprilie. Astfel, în această perioadă vor fi înscrişi la grădiniţe copiii nou veniţi în unitatea de învăţământ preşcolară respectivă.

În perioada 1–31 martie, a avut loc reînscrierea  în învăţământul preşcolar, pentru copiii care au fost înscrişi în unitatea de învăţământ preşcolar respectivă în anul şcolar 2011-2012.

Având în vedere prevederii legii referitoare la generalizarea treptată a învăţământului preşcolar şi nevoia de a asigura pregătirea pentru şcoală a copiilor, inspectoratele şcolare şi unităţile de învăţământ preşcolar vor asigura, cu prioritate, cuprinderea copiilor de 5 ani, în grupa mare. Ulterior, vor fi înscrişi, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, copiii de 4 ani în grupa mijlocie şi cei de 3 ani, în grupa mică.

Programul stabilit pentru înscrieri trebuie să fie afişat de fiecare grădiniţă. Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a centralizat programele stabilite de grădiniţe pentru înscrierea copiilor (CLICK aici pentru a vedea graficul!).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite