Cum s-au împrietenit Adi Despot şi Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye To Gravity. Elogiul copleşitor transmis în urmă cu 8 ani, la emisiunea Megastar

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de opt ani, Andrei Găluţ, solistul trupei „Goodbye To Gravity”, se afla pe scena de la Megastar faţă în faţă cu Adi Despot, cel care în noaptea tragediei se afla în Clubul Colectiv. Mesajul pe care Despot i l-a transmis atunci tânărului solist este de-a dreptul copleşitor. Acesta vorbeşte despre luptă, muzică şi moarte.

Andrei Găluţ este solistul trupei „Goodbye To Gravity” care a concertat vineri seară, 30 octombrie, în Clubul Colectiv. Artistul, în vârstă de 31 de ani, a participat, în anul 2008, la concursul de talente muzicale Megastar difuzat la Prima TV şi a devenit cunoscut o dată cu câştigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii.

La vremea aceea, Adrian Despot era membru al juriului Megastar alături de Aura Uziceanu, Virgil Ianţu şi Răzvan Mazilu. Adrian Despot, prezent şi el la tragedia din Colectiv care a avut loc vineri noapte, l-a susţinut atunci pe Andrei pe tot parcursul emisiunii, ulterior rămânând buni prieteni. 

Mesajul lui Adi Despot

Încă de când s-a făcut remarcat în cadrul concursului Megastar, Andrei Găluţ s-a declarat un împătimit al muzicii rock. Aşa a născut diverse controverse în rândul juraţilor de la Megastar, care susţineau că răguşeala specifică rock-ului îi va afecta vocea. Adrian Despot a fost cel care l-a susţinut constant pe tânărul artist pe toată durata emisiunii, explicându-i ce înseamnă în viziunea lui muzica rock.

„Teoria mea despre muzică sau despre ce înseamnă muzică într-un concurs este ca şi cum voi patru (n.r. - Andrei Găluţ şi rivalii săi din concurs) aţi fi pe un bloc şi e un concurs în care unul trebuie să ajungă primul. Florin o ia pe scări, Octavian se duce cu liftul, tu te arunci în cap. Tu ajungi primul! Da, aşa văd muzica. Muzica este o luptă pe viaţă şi pe moarte între melodie şi interpret şi mori cu ea de gât şi asta ai făcut tu acum şi apreciez 100%“, îi spunea Adi Despot, în urmă cu opt ani, tânărului Andrei Găluţ.

Imediat după câştigarea emisiunii-concurs, Andrei Găluţ a câştigat un salariu de 1.500 de euro pe lună şi a semnat un contract cu Universal Music, o casă de discuri care avea obligaţia să îi sponsorizeze primul album solo. 

Din 2011, Andrei Galuţ este solistul trupei „Goodbye To Gravity“, formaţie care a lansat două albume. Primul disc poartă numele trupei, iar cel de-al doilea album este intitulat „Mantras of War“ şi a fost lansat în Clubul Colectiv chiar în seara tragediei din 30 octombrie, atunci când sute de oameni au fost grav răniţi şi 32 de tineri au murit. În prezent, Andrei Găluţ este internat la spitalul Elias în stare gravă, cu 45% arsuri pe suprafaţa corpului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite