Cum s-a înconjurat Piedone de apropiați în administrație

0
Publicat:

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, s-a înconjurat de apropiați în aparatul statului, arată MAINEWS.

FOTO Inquam
FOTO Inquam

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, și-a impus de-a lungul anilor apropiații în diverse funcții în aparatul de stat, relatează MAINNEWS.

La două luni de la preluarea Primăriei Sectorului 5, edilul a obținut suplimentarea aparatului de specialitate cu nu mai puțin de 162 de posturi. Aici, ginerele lui Piedone a fost ales consilier în cadrul Consiliului Local din partea PUSL. Ulterior a fost pus în funcția de membru în cadrul comisiei privind vânzarea spațiilor comerciale, fapt pentru care primarul Sectorului 5 a fost sancționat de către Agenția Națională de Integritate.

Apropiații edilului, funcții în Sectoarele 5 și 4

Totodată, el lucrează ca referent în cadrul companiei Totul Verde, gestionată de Primăria Sectorului 4, dar și pe post de consilier în cadrul cabinetului primarului Sectorului 4. 

La Sectorul 4 lucrează și fiica edilului, Șerban Popescu Ana Maria. Începând din anul 2021 ocupă funcția de consilier în cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor din cadrul primăriei. 

Capotă Dorin Petre, cumnatul lui Vlad Popescu Piedone, ocupă funcția de secretar în cadrul Consiliului de Administrație al companiei Salubrizare Sector 5, aflată în subordinea Primăriei Sector 5.

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a intrat Parlament pe listele PSD. 

Lista este continuată de nepoții săi. Iulian Cârlogea ocupă funcțiile de consilier în cadrul Consiliului Local Sector 4, administrator public al Sectorului 5, consilier personal al lui Piedone și director adjunct la una dintre companiile primăriei, Salubrizare Sector 5 SA. George Cârlogea este consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 5 din partea PPUSL, partidul lui Cristian Popescu Piedone.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite