Copilul de la Grădiniţa 195 din Capitală, care a căzut de la etaj, a ieşit din comă şi cere: apă, suc şi maşinuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul de la Grădiniţa 195 care a căzut de la geamul unei băi situate la etajul clădiri a ieşit din comă, cere apă, suc şi "maşinuţa", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX şeful Secţiei de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, Alexandru Taşcu.

"Copilul este foarte bine, a ieşit din comă, cere apă, suc şi maşinuţa. Pot spune că, practic, şi-a revenit", a spus medicul Alexandru Taşcu.
El crede că cel mai probabil într-o zi sau două copilul va fi mutat de la Terapie Intensivă în salon, iar apoi va începe recuperarea."După cum a evoluat, eu cred că va recupera foarte bine", a mai spus medicul Alexandru Taşcu.

FOTOGALERIE Grădiniţa groazei a băgat în comă un copil de patru ani

El a precizat că în Secţia de neurochirurgie pediatrică vin multe cazuri foarte grave, cele mai multe fiind rezolvate pozitiv.

Copilul a fost dus în comă la spital după ce a căzut, în 20 octombrie, de la geamul unui grup sanitar situat la etajul Grădiniţei nr. 195 din cartierul Militari, unde ar fi mers nesupravegheat.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini

image

Anchetatorii au audiat mai multe persoane în acest caz, fiind aşteptat un diagnostic din partea medicilor pentru a stabili încadrarea juridică a faptelor, declara vineri purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Grădinița 195 Foto: Adevarul

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a cerut unităţii de învăţământ să demareze o anchetă în legătură cu acest caz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite