Concertul Lady Gaga se mută în Piața Constituției, din cauza meciului Dinamo-Barcelona. Vezi noile categorii de bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul celebrei Lady Gaga din 16 august se va muta în Piața Constituției din Capitală, acesta fiind inițial programat pe stadionul Național Arena. Decizia a fost luată din cauza meciului de fotbal Dinamo-Barcelona, care va avea loc pe stadion cu doar câteva zile înaintea show-ului.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii, cel al controversatei cântărețe Lady Gaga, va avea loc în Piața Constituției, după ce fusese inițial programat pe Național Arena. Data va rămâne aceeași, respectiv 16 august. Decizia a fost luata din considerente de ordin logistic. Organizatorii au realizat că pregatirea productiei necesită mult mai mult timp decât cel preconizat inițial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, stabilit cu doar câteva zile înainte de concert, pe stadionul Național Arena.

Noi bilete disponibile de mâine

Noua gazdă a spectacolului Lady Gaga, își va păstra, în mare parte, categoriile de bilete anunțate la început. Astfel, vor exista locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Națională, însă vor fi renumerotate corespunzător. Se vor păstra categoriile de preț anunțate inițial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi dispuse mai apoape de scenă.  Organizatorii asigură că vizibilitatea se va păstra optimă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificari.

Ca urmare a schimbării locației, noul amplasament va permite ca, începând de mâine, 31 iulie, să fie disponibilă o nouă categorie de bilete, în picioare –„Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achiziționate la prețul de 70 de lei, până pe data de 6 august, 90 de lei până pe 15 august inclusiv, și 110 lei în ziua evenimentului, la intrare.

Detalii și informații despre bilete și renumerotările pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro. Show-ul Lady Gaga de la Bucuresti face parte din turneul The Born This Way Ball, evenimentul fiind organizat de Emagic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite