Cine este noul „rege al asfaltului” din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Bucureşti a încheiat, anul acesta, o serie nouă de contracte pentru întreţinerea şi reabilitarea a 214 străzi, în valoare totală de 1,7 miliarde de lei. Majoritatea firmelor care s-au legat din nou la conducta de bani a statului, au fost trecute pe nota de plată încă din 2005.

Marele câştigător al licitaţiilor este Theodor Berna (60 ani), patronul firmei Tehnologica Radion, alături de Florentina Bonciog (38 de ani), şefa SC Procons XXI SRL, o companie de consultanţă.

Şase asocieri de firme au pus mâna pe 1,7 miliarde de lei, bani publici puşi la bătaie de municipalitate prin Administraţia Străzilor Bucureşti. În mare parte, companiile câştigătoare sunt abonate la fondurile Primăriei Capitalei. Este vorba despre Tehnologica Radion, Euroconstruct, Eurovia, şi Delta ACM, celebre în Capitală. Renumele lor a fost construit pe baza unor contracte uriaşe obţinute pe bandă rulantă de la Primăria Capitalei sau de la primăriile de sector.

Cele mai mari contracte pe care Administraţia Străzilor Bucureşti le-a avut de dat anul acesta au ajuns, la Tehnologica Radion, condusă de Theodor Berna, asociată la licitaţie cu Procons XXI, o firmă de consultanţă deţinută de Florentina Bonciog. Contractele lor valorează peste 120 de milioane de euro.

Citeşte totul despre cei care sunt pe nota de plată a Ptimăriei Capitalei în ADS Bucureşti, care a apărut astăzi la toate chioşcurile de ziare!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite