Cine este medicul neurolog din București care a încercat să spargă o cafenea cu o macetă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un neurolog din București a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce încerca să spargă o cafenea de lux din Capitală duminică, 11 februarie. Conform surselor Știrilor ProTV, este vorba de Andrei  Căpraru, de 33 de ani.

Conform unui comunicat de presă al IPJ București, la data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 1 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere.

Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secționat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum și cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului.

Polițiștii au prins în flagrant, în dreptul ușii de acces a cafenelei, un bărbat, având asupra lui un obiect tăietor-înțepător, de aproximativ 55 centimetri. Cel în cauză a fost somat, însă acesta a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat de către polițiști.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere
Imagini surprinse de camerele de supraveghere

De asemenea, obiectul tăietor-înțepător pe care îl avea asupra lui a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Medicul a fost condus la audieri, iar în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că acesta ar mai fi săvârșit o infracțiune, în dauna aceluiași local.

 Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 22.00, prin forțarea ușii de acces, bărbatul ar fi pătruns în incinta cafenelei, moment în care ar fi incendiat camera de depozitare, fiind provocate distrugeri la nivelul pereților. De asemenea, au fost distruse mai multe bunuri, printre care și obiecte electronice, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de lei.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă ulterior măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite