Ce banc a spus Nicușor Dan la TV de a trebuit să i se atragă atenția privind limbajul vulgar

0
Publicat:

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a folosit cuvinte vulgare într-un banc spus la emisiunea „În fața ta”, difuzată duminică, 1 octombrie, de Digi24. 

NICUSOR DAN jpeg

La finalul interviului, Nicuşor Dan a fost răspuns la un chestionar de zece întrebări. El a fost întrebat de moderatorul Claudiu Pândaru cine a fost cel mai bun primar al Capitalei şi a răspuns Pache Protopopescu, iar la întrebarea cine a fost cel mai prost primar al Bucureştiului nu s-a putut decide între Sorin Oprescu şi Gabriela Firea.

 Apoi a fost îndemnat să spună şi un banc, notează news.ro. 

  „E un banc cu greierele şi furnica, o parodie după La Fontaine. Vine greierele la furnică: «Dă-mi nu ştiu ce». «Nu, ţine-te de treaba ta». «O să ies din asta, o să am un concert la Bârlad». Revine greierele după un an. «Ajută-mă acum, că am un concert la Iaşi». «Nu, ţine-te de treaba ta». Mai trece un an. «Ajută-mă doar să trec peste perioada asta, am progresat, am un concert la Bucureşti». «Ţi-am spus de mai multe ori să te ţii de treaba ta». Peste încă un an, greierele revine şi îi spune că are un concert la Paris. «Ai spus la Paris? Dacă te întâlneşti acolo cu unul, La Fontaine, spune-i că îl bag în… »”, a încheiat, râzând, Nicuşor Dan. 

Peste ultimele cuvinte din banc a fost semnalul sonor „beep”, deoarece conţineau limbaj licenţios.

Moderatorul i-a atras apoi atenţia edilului general asupra limbajului utilizat şi a precizat că este nevoit să facă acest lucru pentru că acestea sunt reglementările CNA.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite