Ce a făcut un cuplu din București pentru a înfia un copil și a evita birocrația unei adopții. Poveste demnă de film

0
Publicat:

Disperați că nu pot avea propriul copil, doi soți din București au pus la cale un plan demn de filme. Femeia, de profesie asistentă medicală, a bătut palma cu o tânără care nu-și dorea bebelușul și urma să îl abandoneze.

Bebelușul a ajuns la un cuplu care nu putea să aibă propriul copil FOTO Shutterstock
Bebelușul a ajuns la un cuplu care nu putea să aibă propriul copil FOTO Shutterstock

Pentru a evita întreaga procedură de adopție, soțul asistentei a pretins că este tatăl biologic al copilului, dintr-o relație extraconjugală, relatează ziare.com 

Povestea a început în urmă cu nouă ani, când asistenta s-a înțeles cu femeia să le dea copilul ei nou-născut, deoarece aceasta nu și l-ar fi dorit și ar fi urmat să îl abandoneze în spital.

Aceasta lucra în vara anului 2014 la Spitalul Universitar din București. Potrivit unor surse din anchetă citate de G4Media, o tânără a născut o fetiță și intenționa să o abandoneze în spital, însă pentru a putea lua copilul acasă, soțul asistentei a pretins că este tatăl biologic al copilului, dintr-o relație extraconjugală.

Copilul a fost lăsat la familia care l-a îngrijit

O rudă a familiei în care a crescut fetița a făcut o plângere în privința acestor fapte, iar ancheta a început în anul 2018. Recent, cei doi soți au fost trimiși în judecată, însă procesul a încetat după ce faptele au fost stabilite. Conform sursei citate, instanța a hotărât în decembrie să lase copilul în continuare la cuplul care l-a crescut deoarece era bine îngrijit. Toată ]ntâmplarea a fost dezvăluită chiar un membru al familiei asistentei.

Deși reclamantul le-a spus anchetatorilor că cei doi soți i-ar fi dat mamei biologice o sumă de bani, în urma investigațiilor nu s-a demonstrat că fetița a ajuns în familia respectivă în urma unei tranzacții.

Este incredibil că aceste lucruri se pot întâmpla, uman pot să înţeleg, că un cuplu disperat care voia să facă orice. Suntem în situația în care atinge limitele legii și limitele nostre. Iată că în acest caz, sistemul înregistrează un eșec. Din fericire, copilul este bine, are o familie”, a declarat Bogdan Simion, Președinte Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite