Trei bărbați, reținuți de polițiști pentru sechestrarea unei tinere. Au luat-o pe sus de lângă prietenul ei

0
Publicat:

Trei tineri din Botoşani au fost reţinuţi de poliţişti, după ce ar fi sechestrat o fată de 22 de ani, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, citată de Agerpres.

Suspecții au fost reținuți FOTO Adevărul
Suspecții au fost reținuți FOTO Adevărul

Potrivit sursei citate, tinerii ar fi scos-o pe fată cu forţa din autoturismul în care se afla alături de prietenul ei şi ar fi obligat-o să urce în maşina lor. Cei trei tineri, de 30, 19 şi 20 de ani, toţi din comuna Răchiţi, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

"În urma probatoriului administrat, a reieşit faptul că, la data de 3 octombrie, în timp ce persoana vătămată, o tânără de 22 de ani, se afla într-un autoturism parcat pe drumul public, din comuna Băluşeni, împreună cu prietenul său, lângă aceştia a oprit un alt autoturism, în care se aflau cei trei tineri, bănuiţi de comiterea faptei, care, prin folosirea forţei fizice, ar fi scos-o pe tânără din maşina sa şi ar fi pus-o în maşina acestora, împotriva voinţei sale. Ulterior, unul dintre cei trei tineri, împreună cu victima, s-a deplasat cu autoturismul pe raza localităţii Bârnova, judeţul Iaşi, unde, în baza informaţiilor oferite de poliţiştii botoşăneni, au fost identificaţi de poliţiştii din judeţul Iaşi", a precizat Nenişcu.

Autorii faptei urmează să fie prezentaţi, marţi, în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Lipsire de libertate în mod ilegal și viol

La sfârșitul lunii iulie, un bărbat din  Argeş a fost reţinut şi ulterior arestat pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Victima este chiar fosta sa concubină.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal şi viol şi au reţinut, în data de  28 iulie, un bărbat de 44 de ani, din Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie, cel în cauză ar fi lipsit de libertate pe fosta concubină, pe care ar fi lovit-o şi împiedicat-o să plece din imobilul în care se aflau, împrejurare în care ar fi săvârşit acte de agresiune sexuală asimilabile unui act sexual", precizează IPJ ArgeŞ.

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite