Cât costă vinul fiert la târgul de Crăciun din Capitală. Prețurile afișate de comercianți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosfera de sărbătoare s-a instalat în București, iar Târgul de Crăciun deschis în Piața Constituției îi așteaptă cu bunătăți pe oameni, cu prețuri pentru toate buzunarele.

Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile FOTO Adevărul
Târgul de Crăciun din București și-a deschis porțile FOTO Adevărul

Pe lângă preparatele delicioase, de departe cea mai mare atracție a târgului o reprezintă roata panoramică uriașă, iar prețul pentru o singură persoană este de 25 de lei/o tură.

Pentru cei care doresc să se răsfețe cu diverse prepare, târgul oferă o gamă variată, iar preșurile sunt chiar accesibile. 

Un pahar de vin costă, în medie, 10 lei, însă există căbănuțe la care se poate găsi chiar și cu 7 lei. O ciocolată caldă are prețuri cuprinse între 6 și 10 lei. Dacă ești iubitor de toppinguri, bezele sau bombonele, prețul crește, în funcție de cum dorești să o servești. 

Un kilogram de șorici costă, în târgul de Crăciun din București, 75 de lei, iar turta dulce se vinde cu prețuri cuprinse între 10 și 25 de lei, în funcție de dimensiune. 

Nici mâncarea tradițională nu este chiar atât de scumpă, spun locuitorii din București, în social media. Cu un buget de 150 de lei, pot servi o masă completă doi adulți și un copil.

Citește articolul integral pe click.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite