Care sunt muzeele din Bucureşti pe care le puteţi vizita gratuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muzeul Municipiului Bucureşti se află pe lista celor care pota fi vizitate gratuit o dată pe lună
Muzeul Municipiului Bucureşti se află pe lista celor care pota fi vizitate gratuit o dată pe lună

Nu mulţi ştiu că în Bucureşti sunt foarte multe muzee pe care le puteţi vizita gratuit o dată pe lună. „Adevărul“ vă prezintă cele mai interesante muzee din Capitală pe care le puteţi vizita fără să plătiţi bilet de intrare.

Pe strada Franceză din Bucureşti se află Muzeul Curtea Veche , iar intrarea este gratuită în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni. Muzeul este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Muzeul Colecţiilor de Artă, situat pe Calea Victoriei, poate fi vizitat în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Muzeul este deschis de miercuri până duminică, în intervalul orar 11.00 – 19.00 (mai - septembrie) şi în intervalul 10.00 – 18.00 (octombrie - aprilie).

Şi Muzeul Municipiului Bucureşti de pe Bulevardul I.C. Brătianu poate fi viztat gratuit în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni. Acesta este deschis de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 – 18.00. De asemenea şi Muzeul Naţional de Artă al României de pe Calea Victoriei poate fi vizitat gratuit în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Acesta este deschis de sâmbătă până miercuri.

Şi Muzeul K.H. Zambaccian poate fi vizitat gratuit în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Acesta este deschis de miercuri până duminică. Un alt muzeu ce poate fi viztat gratuit în fiecare zi de 26 a fiecărei luni sau în ziua lucrătoare imediat următoare este Muzeul Naţional George Enescu. Acesta este deschis de marţi până duminică în intervalul orara 10.00 – 17.00, potrivit reprezentanţilor Prefecturii.

Şi Colecţia de artă plastică Fr. Storck şi Cecilia Cuţescu poate fi vizitată gratuit în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni. Aceasta este deschisă de miercuri până duminică, în intervalul orar 10.00 -18.00. Şi Muzeul Theodor Pallady are intrarea gratuită în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Acesta este deschis de miercuri până duminică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite