Bucureştiul se transformă în capitala comediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştiul se transformă în capitala comediei FOTO Mediafax
Bucureştiul se transformă în capitala comediei FOTO Mediafax

Bucureştiul se transformă în perioada 22 - 28 septembrie într-o capitală a comediei. Festivalul de comedie internaţional Bucharest Comedy Week se va desfăşura sub forma unei colecţii de spectacole şi momente pline de umor, evenimentul având misiunea de a readuce buna dispoziţie pe străzile Capitalei.

Evenimentul este organizat de ArCub - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul fiind inclus în seria de evenimente a proiectului aniversar „Bucureşti - 555 de ani “,o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti, scrie Mediafax.

Prima ediţie a festivalului Bucharest Comedy Week vine cu un program diversificat de comedie contemporană, momente de stand-up comedy, reprezentaţii stradale, filme, piese de teatru, activităţi umoristice, improvizaţii, glume şi farse care vor cuceri Capitala, oferindu-le spectatorilor o săptămână plină de umor .

Bucureştenii vor avea ocazia să participe la spectacolele oferite în săli de cinema şi de spectacol, teatre, terase, parcuri şi chiar pe străzile oraşului. Comedia o să coboară de pe scenă, printre oameni, şi promite acestora surprize timp de o săptămână.

Bucharest Comedy Week îşi propune să devină unul dintre principalele puncte de atracţie, atât pentru bucureşteni, cât şi pentru vizitatorii străini, Bucureştiul putând deveni astfel una dintre cele mai vânate destinaţii turistice pentru iubitorii de umor, se mai arată în comunicatul citat.

Programul integral al festivalului, lista evenimentelor şi a artiştilor, precum şi informaţii suplimentare despre desfăşurarea primei ediţii Bucharest Comedy Week vor fi făcute publice în curând, pe pagina oficială de Facebook,www.facebook.com/bucharestcomedyweek, şi pe sit-ul www.bucharestcomedyweek.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite