Bucureşti: La Palatul Şuţu se încondeiază ouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu- Bulevardul I.C. Brătianu, nr.2, staţia de metrou Universitate) pentru toţi iubitorii de artă se deschide, în premieră, „Grădina cu Artişti”.

Evenimentul, care se va desfăşura între orele 11:00 - 19:00, cuprinde o serie de  ateliere de creaţie artistică (pictură pe sticlă, ceramică, fotografie, ouă încondeiate, teatru, muzică) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi acesorii „hand-made”.

Amatorii de „frumos” sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în curtea Palatului Şuţu şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”.

„Grădina cu Artişti” îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la atelierele de creaţie. „Meşteri” pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca timp de două zile să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele picturii pe sticlă, a încondeierii ouălor de Paşte, a realizării vaselor din ceramică sau a bijuteriilor „hand-made”.

  

Vizitatorii care îşi doresc să petreacă cât mai mult timp în atmosfera relaxantă a „Grădinii cu Artişti” se pot legăna în hamace colorate şi pot servi ceaiuri pregătite cu grijă de ceainăria Serendipity.

Intrarea la expoziţia de „hand-made” este liberă, însă participarea la atelierele de creaţie ale „Grădinii” se face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind de 5 lei.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite