Bucureşti: Cărţile Adevărul, la mare cinste la Târgul AMPLUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de editură Adevărul Holding este prezentă la Salonul de Carte, Presă şi Muzică care s-a deschis ieri, la Muzeul Naţional de Istorie, pe Calea Victoriei nr. 12 Editurile româneşti se întrec în oferte care mai de care mai tentante pentru cititori la cea de-a 15-a ediţie a târgului ce se desfăşoară în perioada 3 - 7 martie,  în Capitală.

Evenimentul, organizat de firma Amplus International, reuneşte până duminică peste 100 de firme participante, printre care edituri, importatori şi distribuitori de carte, fundaţii, societăţi şi institute culturale, instituţii de învăţământ superior şi unităţi muzeale.

Anul acesta, organizatorii îi îmbie pe vizitatori cu beletristică, enciclopedii, carte ştiinţifică, universitară şi critică. Totodată, la standurile târgului se vor regăsi titluri din literatura pentru copii, precum şi lucrări muzicale, CD-uri şi DVD-uri.

Prezenţa la salon este asigurată de unele dintre cele mai prestigioase edituri: Adevărul Holding, Humanitas, All, Rao, Herald, Corint, Curtea Veche şi Nemira.

Ce aduce „Adevărul Holding“ la târg
Cititorii şi colecţionarii de carte de lux, enciclopedii sau cărţi de artă vor putea să-şi îmbogăţească biblioteca cu ediţii dintre cele mai frumoase de la standul editurii Adevărul Holding, situat chiar în faţa intrării principale a muzeului.

Cele mai apreciate colecţii sunt „William Shakespeare“, „Alexandre Dumas“, „Charles Dickens“ şi ultima apariţie, „Dinu Săraru“. „Găsiţi toate titlurile care vă lipsesc din colecţiile noastre. Mai mult, vă aşteptăm cu filme celebre şi ziare «Adevărul»“, a declarat reprezentantul editurii Adevărul, Alex Stoian.

Cei care s-au obişnuit cu volumele îngrijit alese din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ îşi vor putea reîntregi seria, la standul editurii fiind prezente cele 69 de titluri apărute până acum.

Opt volume din seria Jules Verne se vând la preţul de 10,99 lei, iar un volum din Enciclopedia Disney costă 11,99 lei. Părinţii care încă nu au toată colecţia Disney Clasic pot găsi pentru piticii lor zece volume cu ilustraţii deosebite, fiecare la preţ de 11,99 lei.

Amatorii de artă au la dispoziţie seria „Pictori de geniu“; un volum se vinde cu 12,99 lei. Cinefilii sunt şi ei răsfăţaţi cu DVD-uri din colecţiile „Ardelenii“, „Florin Piersic“, „Jandarmii“ şi „Mari personalităţi care au marcat istoria lumii“.

Bucureştenii pot vizita salonul de carte în fiecare zi până sâmbătă, între orele 11.00 şi 19.00, iar duminică, de la 11.00 la 16.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite