Bucureştenii sunt aşteptaţi de azi pe patinoarele din Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarele artificiale din parcurile Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului vor fi deschise azi, a anunţat Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Cei care vor ajunge azi pe patinoarul din Cișmigiu până la ora 16.00 vor avea acces gratuit până la ora 21.00.
Din 2 decembrie, programul patinoarelor din Cișmigiu și Herăstrău va fi de luni până joi, între orele 10.00 şi 21.00, vinerea și sâmbătă de la 10.00 la 22.00, iar duminica de la 10.00 la 24.00, cu un program de două ore și pauză de o oră. Taxa de intrare pe patinoare va fi de zece lei în cursul săptămânii (de luni până joi) şi de 15 lei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Prețul pentru închirierea de patine este de zece lei pentru două ore. În perioada 1-23 decembrie accesul va fi gratuit pe patinoarul din Cișmigiu în intervalul 10-12 de luni până vineri. De asemenea, vizitatorii care vor să patineze în Parcul Herăstrău (intrarea din Şos. Nordului) vor avea acces gratuit în perioada 1-16 decembrie, în intervalul 10.00-12.00, de luni până vineri.
Patinoarul din Parcul Tineretului va fi deschis de luni până duminică în intervalul 10.00-22.00, iar prețurile sunt de zece lei pentru acces și zece lei pentru închirierea patinelor.
De asemenea, după data de 9 decembrie va fi inaugurat și patinoarul din Parcul Unirea.
“În funcție de sezon, în parcurile pe care le administrăm punem la dispoziția bucureștenilor multiple posibilități de a-și petrece timpul liber, iar patinoarele au devenit locul preferat în perioada Sărbătorilor de Iarnă”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.
Patinoarul Cișmigiu are o suprafață de 3.000 mp, iar cel din Herăstrău 1.500 mp.
În Bucureşti au mai fost deschise la sfârşitul săptămânii trecute patinoarele Drumul Taberei şi Floreasca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite