Bucureştenii, aşteptaţi şi în acest week-end cu cozonaci şi pâine pe vatră, la Târgul de Crăciun din Parcul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Capitalei sunt aşteptaţi şi la acest sfârşit de săptămână în Parcul Naţional cu aromă de cozonaci proaspăt scoşi din vatră şi vin fiert, turtă dulce şi multe jucării, decoraţiuni diverse şi suveniruri de sezon.

Ineditul acestui eveniment va fi dat de coacerea la cuptoare pe vatra a cozonacilor de sărbători, cei interesaţi putând astfel sa participe la realizarea produselor şi să se bucure pe viu de aburii si parfumul cozonacului fierbinte. De asemenea, produsele specifice Ignatului vor fi prezentate spre degustare şi vânzare, fără să lipsească vinul fiert cu aromă de scorţişoară, dar şi vinul îmbuteliat.

Până în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, in fiecare week-end, dar şi în cursul săptămânii, în Parcul Naţional din Sectorul 2 are loc “Târgul produselor tradiţionale de Craciun”. Producatori din toate zonele ţării vor prezenta bunătăţi de sezon, realizate ecologic, având la bază reţete străvechi, transmise din generaţie în generaţie: de la produse din carne, brânzeturi, produse apicole, dulciuri, conserve, dulceţuri până la cele realizate la faţa locului. Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona cadouri pentru cei dragi dintr-o gamă diversă prezentată la standuri, de la produse hand-made la confecţii şi jucării, iar copiii se vor bucura de prezenţa lui Moş Crăciun, care va oferi, în preajma Ajunului, daruri tuturor copiilor prezenţi.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de spectacole artistice susţinute de artişti renumiţi, de copii şi de cete de colindători venite de pe întreg cuprinsul ţării. Colindele tradiţionale se vor împleti cu colindele moderne, cu folclorul tradiţional şi cu muzica de divertisment. Târgul este deschis între orele 10.00 şi 18.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite