Brigada Rutieră a Capitalei îi avertizează pe şoferi să evite centrul Capitalei în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia evenimentului festiv ce va avea loc în această seară în Piaţa Universităţii, Brigada de Poliţie a Capitalei le recomandă conducătorilor auto să deplasarea în Centrul Bucureştiului sau să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi în trafic.

În jurul orei 19.00, Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, va aprinde oficial cele 2,7 milioane de beculeţe ce împodobesc 22 de kilometri de bulevarde din Capitală. În acest context, Brigada Rutieră a suplimentat numărul agenţilor de circulaţie, în Centrul Capitalei şi pe arterele adiacente, pentru a se evita blocarea circulaţiei.

Totodată, şoferii sunt rugaţi să parcheze cât mai departe de spaţiul de desfăşurare al evenimentului şi să fie atenţi la grupurile de pietoni.

Reprezentanţii Brigăzii le recomandă celor care vin din zona de nord a Capitalei pe şoseaua Kiseleff să ocolească zona pe la Piaţa Victoriei - bulevardul Iancu de Hundedoara – şoseaua Ştefan cel Mare.

Pentru cei care se deplasează din sensul opus, li se recomandă să evite zona pe strada Ştirbei Vodă – Calea Plevnei – Podul Basarab.

În această seară, se va deschide şi Piaţa lui Moş Crăciun, iar cei inimoşi pot face donaţii pentru copiii mai puţin norocoşi, la Casa lui Moş Crăciun, instalată tot în Piaţa Universităţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite