Bărbat din județul Ilfov, filmat în timp ce distruge băncile unui complex rezidențial. Motivul furiei sale VIDEO

0
Publicat:

Un incident șocant a avut loc în comuna ilfoveană Dobroești, unde un bărbat de cetățenie turcă, în vârstă de 43 de ani, a fost filmat în timp ce distrugea băncile unui complex rezidențial, cu un par de lemn. Înregistrarea video a ajuns virală pe internet. Polițiștii i-au întocmit dosar penal suspectului.

Bărbatul, surprins în timp ce distruge băncile FOTO Captură Facebook
Bărbatul, surprins în timp ce distruge băncile FOTO Captură Facebook

Filmarea, care a fost postată pe rețelele sociale, a fost realizată vineri, 22 septembrie și prezintă exact momentul în care bărbatul distruge băncile dintr-un foișor al complexului rezidențial. Înarmat cu un par de lemn în mână, individul lovește cu furie băncile, generând panică printre locuitorii din zonă.

Speriată, o femeie se ridică de pe una dintre bănci, în timp ce bărbatul aruncă o ploaie de amenințări.

 „Dacă-l mai aud o dată, intru în casă peste voi”, a strigat individul.

Motivul furiei: gălăgia copiilor

Potrivit martorului care a filmat scena, furia bărbatului ar fi pornit de la faptul că nu are liniște din cauza copiilor vecinilor.

În înregistrare se poate auzi și un copil plângând, iar imaginile prezintă mai multe mame cu copii mici, care au fost martorii distrugerii. După ce a făcut praf și pulbere două bănci, bărbatul a trecut și la a treia.

Totodată, două femei, posibil una fiind chiar soția vandalului, au început să țipe una la cealaltă. În momentele sale de nervi, bărbatul a aruncat și gențile de pe bancă.

„Aici nu este teren de fotbal. Cum vă permiteți așa ceva, doamnă? Mă cunoașteți?”, este reacția femeii, care îl însoțea pe bărbat.

Oamenii au sunat la 112 pentru a raporta cele întâmplate.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii orașului Pantelimon au primit un apel la numărul de urgență 112, vineri, 22 septembrie, la ora 19:36, prin care un apelant a relatat că a fost amenințat cu un briceag de către bărbatul care a distrus două bănci din lemn amplasate în complexul rezidențial din Dobroești.

Individul bănuit de vandalism a fost identificat. În cauză, a fost deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, „urmând ca, în funcție de probatoriul administrat, să fie dispuse măsuri legale”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite