Băiat de 12 ani, filmat în timp ce vandaliza o stație de autobuz din Constanța VIDEO

0
Publicat:

Primăria Constanța a publicat imaginile surpinse de o cameră de supraveghere în care se vede cum un copil de 12 ani vandalizează o stație de autobuz recent amenajată.

Copilul a fost filmat în timp ce distrugea stația de autobuz - captură video
Copilul a fost filmat în timp ce distrugea stația de autobuz - captură video

În urmă cu trei zile, Primăria Constanța publica imaginile în care un copil vandalizează o stație de autobuz din zona Soveja.

La scurt timp după ce au fost montate, camerele de supraveghere din stațiile de autobuz și-au dovedit deja eficiența. Zilele trecute, acestea au înregistrat momentul în care un tânăr teribilist a lovit cu pietre în mod intenționat și repetat panoul publicitar dintr-o stație de autobuz de pe strada Soveja”, transmitea primăria.

În cursul zilei de vineri, 10 martie, administrația locală a revenit asupra acestui subiect informând că teribilistul a fost identificat în persoana unui copil de 12 ani. 

Polițiștii locali constănțeni au identificat persoana care a vandalizat săptămâna trecută panoul publicitar al stației pentru mijloacele de transport în comun situată pe strada Soveja. Este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani”, anunță primăria.

După ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din stație, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au demarat verificări în vederea depistării persoanei care se face vinovată de distrugere și, în scurt timp, autorul faptei a fost identificat.

Ținând cont de vârsta acestuia, 12 ani, polițiștii au luat legătura cu mama minorului care a recunoscut faptele și s-a angajat să suporte prejudiciul creat.

„Dragi părinți, vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art.1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, dumneavoastră sunteți responsbili pentru faptele săvârșite de copiii dumneavoastră. Pentru a nu mai ajunge în asemenea situații, vă rugăm să le mai vorbiți încă o dată despre diferențele dintre bine și rău. E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații”, avertizează municipalitatea.

Primăria Constanța invită orice persoană care asistă la acte de vandalism să le semnaleze la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite