Avocaţii parohului de la Biserica de la Palatul Cotroceni: „articolul publicat este unul mincinos, iar declaraţiile din cuprinsul său sunt pure fabulaţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de avocatură care a fost angajată, astăzi, de părintele arhimandrit Irineu Dogaru să-i reprezinte interesele în justiţie, precizează, într-un comunicat transmis către Agerpres că "articolul publicat este unul mincinos, iar declaraţiile din cuprinsul său sunt pure fabulaţii".

MAI CITIŢI ŞI:
Parohul Bisericii de la Palatul Cotroceni, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor din „dosarul Iuga“

EXCLUSIV Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituaţii din dosarul Iuga dezvăluie detalii despre relaţiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni

Doru Iuga făcea rost de „băieţei“ pentru homosexualii bogaţi, din Bucureşti

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

Potrivit comunicatului, societatea de avocatură va face toate demersurile necesare pentru atragerea răspunderii penale şi civile atât a autorilor articolului, cât şi a publicaţiei în cauză.

''Următoarele detalii vor fi comunicate presei odată cu finalizarea pregătirii dosarelor şi depunerii acestora la organele competente'', se menţionează în comunicatul Societăţii de avocatură.

Citește și comentariul:
Biserica ipocrită și preoții perverși

DACĂ AVEŢI DETALII DESPRE ACEST CAZ, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI PE ADRESELE DE MAIL: SILVIU.BRUMA@ADEVARUL.RO SAU BUCURESTI@ADEVARUL.RO.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite