Avocaţii din scandalul sexual de la „Jean Monnet“ s-au insultat în faţa procurorilor. Paula Iacob: „Sunt o proastă!“. Cristian Sârbu: „Asta ştim deja!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul de la Jean Monnet s-a transformat într-un război dur între avocaţii profesorului acuzat de viol şi cei ai elevei, presupusa victimă. Lupta între cei doi reprezentanţi ai baroului a fost condimentată cu insulte.

Toată scena s-a produs în birourile procurorilor care îl audiau pe profesorul Dan Octavian Vişan, de faţa fiind şi alte persaone, printre care reprezentantul victimei, avocatul Cristian Sârbu. Avocata Paula Iacob îşi reprezenta clientul şi îşi construia apărarea în faţa magistratului, iar la un moment dat avocatul Sârbu i-a spus colegei sale că nu se pricepe, că nu înţelege nimic. Paula Iacob a ripostat ironic: “Da, nu ştiu nimic! Sunt o proastă!”. Replica lui Cristian Sârbu ar fi fost, după spusele Paulei Iacob, “Da, asta ştim deja!”.


Click pe imagini pentru fotogalerie cu Oana, eleva care îşi acuză proful de viol!

image

Referitor la aceste insulte, Paula Iacob a declarat că nu se aştepta la aşa ceva. „Te aştepţi de la oameni needucaţi să se comporte în acest fel, dar nu de la un avocet. Este o lipsă de bun simţ. Totul s-a petrecut în faţa a 10 persoane”, a declarat avocata Paula Iacob.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti

"Dacă dânsa are o părere proastă despre ea, eu nu pot să i-o schimb”

De partea cealaltă, avocatul Cristian Sârbu, acuzat că şi-ar fi insultat colega în sediul Parchetului, s-a ferit să comenteze momentul. “Nu vreau să comentez asta, ştie ea mai bine. Dar dacă nu ne pricepem la meseria asta, e bine să nu o facem aşa, aiurea. Dacă dânsa are o părere proastă despre ea, eu nu pot să i-o schimb”, a spus avocatul Cristian Sârbu, care nu a negat incidental.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)

Profesorul nu ştia că eleva este minoră

Referitor la ancheta procurorilor legată de scandalul sexual de la liceul Jean Monnet, avocata Paula Iacob a spus că profesorul şi-a menţinut declaraţiile date anterior, dar a venit cu un element nou. „Clientul meu a spus procurorilor că nu cunoştea faptul că eleva cu care a întreţinut relaţii sexuale era minor. Ştia despre ea că era elevă în ultimul an, că era venită din străinătate, iar comportamentul ei era de om matur. De altfel, iniţiativa a aparţinut ei. Sperăm să se schimbe cursul anchetei”, a spus avocata Paula Iacob.


 Ce scandaluri au zguduit în ultimul timp LIceul „Jean Monnet“ din Bucureşti:

- Povestea de amor dintre o elevă minoră şi un profesor de sport. Citeşte mai multe AICI

- Fotografii incendiare postate de elevele liceului pe Facebook, în care apar în ipostaze sexy, dezbrăcate aproape complet. Vezi AICI fotografiile:

- Două eleve minore s-au îmbătat într-un club de fiţe şi s-au apucat de furat telefoane. Ambele au dosare penale. Citeşte povestea AICI

- O elevă a pozat nud în revista Playboy. După acest eveniment, fata a intrat în atenţia mass-media fiind eticehtată ca iubita primarului Radu Mazăre din Constanţa. Citeşte mai multe AICI

Citeşte şi:

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ a fost demisă după scandalul SEXGATE dintre o elevă şi un profesor

Se tulbură apele la "Jean Monnet": după demiterea conducerii, două eleve figurează cu dosar penal

DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale Oanei, eleva care îşi acuză profesorul de sport că a violat-o, s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

BucureștiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite