Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai

0
Publicat:

O avarie la rețeaua de conducte de pe Magistrala I Sud, în zona străzilor Vulcanei și Torentului, a cauzat întreruperea furnizării apei calde către aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 1 al Capitalei până la data de 01 mai 2024, ora 23.30, conform anunțului făcut de Compania Municipală Termoenergetica București.

100 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă - Foto Arhivă
100 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă - Foto Arhivă

Începând din această noapte, angajații companiei municipale vor demara operațiunile tehnice necesare pentru închiderea și golirea conductei, precum și pentru aerisirea acesteia. De asemenea, vor efectua sudurile necesare pentru a începe procesul de reparare, relatează G4Media. 

Această porțiune de rețea primară se află într-o stare extrem de deteriorată, având în vedere că Magistrala I Sud are o vechime de 40 de ani. În ciuda lucrărilor de reparații efectuate anul trecut, care au inclus înlocuirea a 150 de metri de conductă, sunt necesare intervenții punctuale pentru a asigura funcționarea sistemului de termoficare până când va fi finalizat proiectul de înlocuire a unui tronson de aproximativ 3 kilometri de conductă. 

Concomitent, din cauza restricțiilor în furnizarea agentului termic, impuse de lucrările în desfășurare la ruta alternativă - Magistrala II - vor fi afectate în mod limitat următoarele zone: Colentina, Fundeni, Teiul Doamnei, Lacul Tei, Doamna Ghica, Petricani, Opanez, Obor, Mihai Bravu și Ștefan cel Mare. 

Pentru informații suplimentare, clienții pot accesa mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau pot obține detalii la 0800.820.002, precum și prin intermediul aplicației Termoalert. 

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite