Avarie în zona Piaţa Iancului, anunță Termoenergetica. Furnizarea agentului termic, sistată la 313 blocuri până seara

0
Publicat:

  Compania Municipală Termoenergetica anunţă că o avarie s-a produs, joi, la Magistrala II Sud, în zona Piaţa Iancului, în Sectorul 2.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Din acest motiv, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire către 313 blocuri va fi sistată până în cursul serii. În cazul altor 57 de imobile, termenul estimat de reluare a furnizării agentului termic este sâmbătă, 27 ianuarie, transmite compania, pe Facebook.

„Avaria s-a produs în zona Iancului pe conductă cu diametrul de 1.000 mm, care are o vechime de aproape 50 de ani. Au fost deja începute în regim de urgenţă manevrele tehnice de închidere, de golire, precum şi cele de aerisire şi urmează să fie realizate sudurile pentru reparaţia avariei. Pentru efectuarea manevrelor tehnice de izolare a avariei va fi oprită furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură până joi, 25 ianuarie, la ora 23,00, către un număr de 313 blocuri din zonele Şoseaua Mihai Bravu, Piaţa Obor şi Şoseaua Iancului. Pentru realizarea sudurilor necesare reparaţiilor avariei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi oprită către un număr de 57 de blocuri din zona Şoselei Mihai Bravu, până în data de 27 ianuarie, ora 23,00”, precizează sursa citată.

De asemenea, vor funcţiona deficitar, până la finalizarea lucrărilor de reparaţie a avariei, punctele termice care alimentează Cartierul Colentina (străzile Doamna Ghica, Maşina de Pâine, Oteşani, Petricani), precum şi zonele Iancului şi Mihai Bravu din Sectorul 2 al Capitalei.

„Dispeceratele Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervenţiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a mai transmis compania municipală.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite