Autobuzele de pe şase linii STB vor circula, de sâmbătă, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bulevardul Aerogării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autobuzele liniilor 112, 205, 301, 330 şi 605, precum şi cele ale liniei de noapte N119 vor circula, de sâmbătă, 16 martie, pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bulevardul Aerogării, până la Str. Neagoe Vodă, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI), printr-un comunicat citat de Agerpres.

Transport public FOTO Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti
Transport public FOTO Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti

Potrivit sursei citate, măsura are în vedere fluidizarea traficului şi creşterea atractivităţii transportului public.

Autobuzele liniilor 112, 301, 330 şi N119 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bd. Aerogării, numai pe sensul spre Şos. Bucureşti-Ploieşti, de la intersecţia cu Str. Nicolae Caranfil până la Str. Neagoe Vodă, iar autobuzele liniei navetă 605 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe ambele sensuri, pe aceeaşi porţiune.

Linia 205 va funcţiona pe calea de rulare a tramvaielor, pe sensul spre Şos. Bucureşti-Ploieşti, doar de la intersecţia cu Bd. Ficusului până la Str. Neagoe Vodă.

Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 112, 301, 330 şi N119 (pe sensul spre Şos. Bucureşti - Ploieşti) şi 605 (pe ambele sensuri) vor opri în staţiile de la peronul liniei de tramvai "Apicola" şi "Piaţa Băneasa", iar vehiculele liniei 205 vor efectua (pe sensul spre Şos. Bucureşti - Ploieşti) staţia de la peron "Piaţa Băneasa", precizează TPBI.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite