Cardurile STB pot fi încărcate de la stațiile de plată SelfPay VIDEO

0
Publicat:

Cardurile folosite pentru plata călătoriilor cu mijloacele de transport ale Societății de Transport București (STB) pot fi încărcate de astăzi și la stațiile de plată SelfPay. 

Terminalele digitale SelfPay vor putea fi folosite de bucureșteni pentru plata călătoriilor STB de luni, 19 februarie, a anunțat viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. 

Sunt disponibile 1.912 stații de plată de acest tip, în București și Ilfov, unde călătoriile pot fi plătite cash sau cu ajutorul cardului bancar. Terminalele SelfPay sunt disponibile în marile rețele de retail;  centre comerciale; piețe; benzinării; magazine de proximitate; sedii ale băncilor partenere;  primării și alte instituții publice. 

Creștem calitatea transportului public atât prin înnoirea parcului de vehicule, cât și prin mijloace accesibile de plată a titlurilor de călătorie. Diversificăm metodele de plată, creștem accesibilitatea și oferim soluții pentru toate categoriile de călători”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA.

Oficialii STB spun că titlul de călătorie poate fi reîncărcat în doar câteva minute, folosind această modalitate. De altfel, bucureștenii pot plăti călătoriile și prin următoarele metode de plată:  direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul; YouthTB; platforma online STB; aplicația 24Pay; SMS; automate de vânzare sau puncte de vânzare. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite