Autobuz STB implicat într-un accident grav în Capitală. Șoferul și trei pasageri au ajuns la spital VIDEO

0
Publicat:

Un accident grav în care au fost implicate un autobuz STB și o autoutilitară a avut loc, vineri, în Capitală, pe Calea Dorobanți.

Foto: Antena 3
Foto: Antena 3

„La data de 11 august a.c., în jurul orei 07.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Dorobanților. Conducătorul unui autobuz al Societății de Transport București, care se deplasa pe Calea Dorobanților, a intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată pe banda I de circulație, iar în urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat în zonă”, a anunțat Brigada Rutieră.

În urma accidentului, șoferul autobuzului și trei pasageri au fost răniți. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

„În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, mai transmite sursa citată.

Compania STB a transmis că răniții au ajuns la spital conștienți și că șoferul nu consumase alcool.„La sosirea echipajului de poliție, după efectuarea alcool testului, a rezultat că șoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. În prezent, cazul este în curs de cercetare la Brigada Rutieră București, autobuzul fiind tractat într-o unitate a Societății. Precizăm că în cadrul Societății de Transport București STB S.A, s-a întrunit o comisie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului", a declarat compania.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite