Atracție unicat la Târgul de Crăciun din curtea Operei Comice pentru Copii

0
Publicat:

Primarul Capitalrei, Nicușor Dan îi invită pe bucureșteni și turiști la Târgul „Poveste de Crăciun”, unde îi așteaptă un derdeluș considerat de edil o atracție unicat.

Târgul „Poveste de Crăciun. FOTO Facebook Nicușor Dan
Târgul „Poveste de Crăciun. FOTO Facebook Nicușor Dan

La târg este prezent și Moș Crăciun, care are propria casă, dar nu el este principala atracție.

Invit bucureștenii și turiștii la Târgul „Poveste de Crăciun” din curtea Operei Comice pentru Copii (bd. Giulești nr. 16). Aici, organizatorii îi așteaptă pe cei mici cu un patinoar, carusel, un trenuleț de poveste și chiar un derdeluș - o atracție unicat în București”, spune primarul Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Pe Scena Colindătorilor cântă zilnic corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi.

În „Povestea de Crăciun” nu lipsesc nici ideile pentru cadouri, cărți, jucări, bunătăți sau suveniruri.

Tot pentru copii sunt amenajate și 32 de ateliere de creație ale spiridușilor, unde cei mici pot crea diferite obiecte și decorațiuni: coronițe de brad, lumânări festive, felicitări sau globuri”, mai spune edilul.

Patinoarul. FOTO Facebook Nicușor Dan
Patinoarul. FOTO Facebook Nicușor Dan

Intrarea este liberă

Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber, iar pentru participarea la activități este necesară achiziționarea de tichete, disponibile la magazinul Opere Comice, la Casa de Bilete și în spațiile special amenajate în incinta Târgului. Costul unui tichet este de 3 lei.

Târgul este deschis până pe 29 decembrie, între orele 15:00-21:00, de luni până vineri, respectiv 10:00-22:00, sâmbăta și duminica. Pe 24 decembrie, programul este 10:00-16:00, iar pe 25 decembrie, târgul este închis.

Bucureștenii au unde se distra 

O roată panoramică uriașă care are, culmea, și o cabină VIP a fost montată la Târgul de Crăciun deschis în Capitală. O tură în această cabină, care a stârnit interesul oamenilor, ar costa 200 de lei.

Cea mai mare perdea luminoasă din România a fost aprinsă încă de luna trecută în Drumul Taberei, la Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”.

Decoruri feerice, desprinse parcă din basm, au împodobit tot parcul. Evenimentul este organizat de UNTOLD în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Perdeaua luminoasă are peste 100 de metri şi a fost ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri