Aleargă pentru viaţă, un eveniment caritabil în care cei dornici vor combina sportul cu o cauză umanitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii sunt invitaţi la cea de-a cincea ediţie a competiţiei caritabile „Aleargă pentru viaţă“. Organizat în Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu, oamenii vor alerga pentru strângerea de fonduri necesare tratării unei fetiţe de şase ani care suferă de sindromul Down.

Evenimentul caritabil va avea loc anul acesta pe 14 decembrie, în Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu şi va reuni sub egida sa toţi oamenii dornici sa alerge pentru sport şi pentru o cauza umanitară.

„Liga Studenţilor Electronişti în colaborare cu Asociaţia Română de Terapii în Autism şi ADHD, organizatorii evenimentului, şi-au propus să ofere persoanelor din Bucureşti o zi în care pot îmbina plăcerea pentru sport cu plăcerea de a dărui o şansă la o viaţă normală Sarei“, este prezentat evenimentul într-un comunicat de presă emis către redacţia „Adevărul“.

Strângere de fonduri este pentru ca Sara (6 ani) să poată primi tratamentul necesar în unul dintre centrele de recuperare terapeutică al asociaţiei în care să urmeze un program complet şi complex de terapii combinate. De asemenea, Sara trebuie inclusă şi în regimul Special After School pentru ca are şi probleme de nutriţie familiei sale fiindu-i imposibil să se descurce.

Având în vedere situaţia delicată a familiei, fetiţa nu a putut primi un tratament propice care să îi permită să se dezvolte normal până la vârsta de şase ani. Terapiile Sarei costă extrem de mult, 6.100 de lei pe lună, o sumă pe care părinţii ei nu şi-o pot permite.

Pentru cei interesaţi de campanie organizatorii au pus toate detaliile despre acţiunea de pe 14 decembrie pe site-ul evenimentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite