18.000 de lei amenzi date de poliţiştii locali din Sectorul 6 în două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii locali ai Sectorului 6 au aplicat amenzi în valoare de 18.000 de lei în două săptămâni FOTO Adevărul
Poliţiştii locali ai Sectorului 6 au aplicat amenzi în valoare de 18.000 de lei în două săptămâni FOTO Adevărul

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au efectuat mai multe controale în ultimele două săptămâni în urma cărora au aplicat sancţiuni în valoare de 18.000 de lei.

În ultimele două săptămâni, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 433 de persoane, identificate 26 de persoane fără adăpost şi aplicate 56 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.300 lei.

Poliţiştii locali au efectuat, de asemenea, controale în pieţele agroalimentare din sector în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie. Aceştia au legitimat 457 de persoane, în urma cărora au fost aplicate 246 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de 5.048 de lei.

Trei hoţi de locuinţe, prinşi de poliţişti

În aceeaşi perioadă, potrivit Primăriei Sectorului 6, poliţiştii locali au organizat o activitate de monitorizare a unor apartamente de pe raza Sectorului 6, în urma căreia au reţinut trei persoane suspectate de spargerea mai multor locuinţe. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 28 şi 61 ani, au atras atenţia autorităţilor întrucât nu-şi justificau prezenţa în acea zonă. Suspecţii au fost predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei 20 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite