Victimele exploziei de la Braşov au nevoie de transplant de piele. Două sunt în comă indusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medici, asistenţi medicali şi studenţi braşoveni în timpul primirii victimelor exploziei de la Braşov
Medici, asistenţi medicali şi studenţi braşoveni în timpul primirii victimelor exploziei de la Braşov

Toate cele cinci victime din explozia fabricii de pâine care aparţine grupului de firme Vel Pitar sunt în stare severă. Cele două victime internate la ATI sunt intubate şi sedate (echivalentul comei induse).

Şeful secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, dr. Dan Grigorescu, ne-a declarat în această după amiză că tuturor victimelor le-au fost realizate tratemente ale leziunilor în sălile de operaţie, sub anestezie generală.

„Din păcate, leziunile care iniţial păreau de profunzime intermediară par să se aprofundeze, la unii dintre pacineţi devenind o certitudine necesitatea transplantului de piele. Starea generală a celor trei pacienţi de pe secţia de chirurgie plastică este acceptabilă, pacienţii alimentându-se normal şi putând avea o comunicare interpersonală bună. Cu toate acestea, solicităm prietenilor şi aparţinătorilor să evite vizitele la aceşti bolnavi, pentru că ei încă sunt foarte suceptibili de a face infecţii, inclusiv cu germeni aduşi de vizitatori din afara spitalului”, a precizat dr. Dan Grigorescu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite