Viceprimarii Braşovului au schimbat partidul. Aproape toţi aleşii locali PPDD au trecut la PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima femeie viceprimar a Braşovului a trecut de la PPDD la PDL. FOTOPrimăria Braşov.
Prima femeie viceprimar a Braşovului a trecut de la PPDD la PDL. FOTOPrimăria Braşov.

Cea mai mare migraţie la Braşov a avut loc de la PPDD (Partidul Poporului) la PDL. Viceprimarul Adina Durbacă, dar şi alţi consilieri au trecut la Democrat Liberali. Celălalt viceprimar, Adrian Atomei, a lăsat PNL-ul pentru PLR-ul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Viceprimarul Adina Durbacă spune că a ales să treacă de la PPDD la PDL (partid din care este şi primarul George Scripcaru) pentru că avea nevoie de o susţinere mai mare. „Am considerat că este benefic şi în interesul comunităţii să fac acest pas. Am avut anumite proiecte pentru care am obţinut votul de încredere al electoratului braşovean, o parte dintre ele am reuşit să le punem în aplicare cu forţe proprii, iar pentru restul am considerat că pentru a le duce la bun sfârşit avem nevoie să fim alături de o forţă politică puternică. De când am devenit viceprimar am văzut că dacă eşti într-o echipă mare şi este sprijinit poţi pune în practică proiecte de anvergură“, a spus Adina Durbacă. Ea a devenit viceprimar în urmă cu câteva luni după ce Răzvan Popa, fostul viceprimar PSD a fost demis.

Alături de Alina Durbacă au mai părăsit PPDD şi au trecut la PDL, consilierii judeţeni Ionel Fliundra şi Ovidiu Lupu, dar şi consilierul local Daniela Mateescu.  „Am decis să ne implicăm în comunitatea braşoveană şi înscrierea într-un partid puternic ne oferă această posibilitate. Vrem să ne implicam în proiecte importante, cum este cel privind construirea de locuinţe sociale sau crearea de noi locuri de muncă pentru braşoveni“, a completat Daniela Mateescu.

Atomei l-a lăsat pe Iohannis pentru Tăriceanu

Şi celălalt viceprimar al Braşovului aschimabt tabără. El a părăsit Partidul Naţional Liber în favoarea Partidului Liberal Reformator condus de Călin Popescu Tăriceanu. Atomei a spus într-o emisiune de televiziune că nu era mulţimit de modul în care era condusă filial de la Braşov a PNL. A fost membru PNL timp de 12 ani şi a mai spus nu ar fi surprins dacă va fi schimbat din funcţie, mai ales că la Braşov, în Consiliul Local, majoritatea este PDL-PNL. Alături de Atomei au mai părăsit PNL pentru PLR Şerban Şovăială şi consilierul local Radu Puşcariu.

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite