Va continua Muller pe banca tehnică a Rulmentului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel puțin în perioada imediat următoare, Herbert Muller va continua să se ocupe de pregătirea Rulmentului
Cel puțin în perioada imediat următoare, Herbert Muller va continua să se ocupe de pregătirea Rulmentului

Chiar dacă s-a trecut într-un nou an, criza financiară și instabilitatea de la formația de handbal feminin Rulmentul Brașov continuă și în 2010.

Mai mult, se pare că factorii de decizie ai formației de la poalele Tâmpei sunt hotărâți să treacă la măsuri radicale. Astfel, în cursul zilei de astăzi, primarul Brașovului, George Scripcaru, s-a întâlnit cu actualul tehnician al echipei, Herbert Muller, dar și cu Mariana Târcă, fosta antrenoare a formației brașovene fiind tot mai aproape de a prelua banca tehnică a Rulmentului.

Mai mult, primarul l-a anunțat pe Muller ca a fost demis, însă handbalistele au protestat prin neprezentarea la antrenamentul care urma să fie condus de Mariana Târcă. Ulterior, s-a revenit asupra deciziei, iar Herbert Muller a condus ședința de pregătire de la ora 19.00.

Era normal ca primarul George Scripcaru să discute cu cei doi, având în vedere că următorul meci al echipei va avea loc la sfârșitul săptămânii. Nu s-a luat în discuție ca Herbert Muller să fie schimbat, însă, Mariana Târcă este o opțiune pentru conducerea tehnică a echipei, întrucât Muller are multe oferte din strănătate și este posibil să ne despărțim.

Herbert Muller va conduce antrenamentele echipei și în zilele următoare", a subliniat Florin Florea, șeful Direcției pentru Sport și Tineret din cadrul Primăriei Brașov.

Primăria nu poate prelua echipa

Dacă în urmă cu doar două luni, Primăria Brașov și patronul CS Rulmentul Brașov, Teodor Florescu, au bătut palma pentru trecerea echipei la Municipalitate, lucrurile au luat o turnură spectaculoasă în ultimele zile. Astfel, întrucât Teodor Florescu este de negăsit, există posibilitatea ca organele locale să nu se mai implice financiar la gruparea de la poalele Tâmpei.

Primăria nu a preluat echipa în acte, s-a ajuns doar la un acord verbal în urmă cu două luni. Însă, de atunci, patronul Teodor Florescu nu poate fi contactat și suntem împiedicați să oficializăm această tranzacție. Doar atunci când Teodor Florescu își va exprima opțiunea în scris putem să ajutăm financiar această formație.

Nu știu ce se urmărește, probabil se vrea dizolvarea echipei. În consecință, Primăria nu este un factor de decizie la Rulmentul și nu puteam lua măsura demiterii lui Herbert Muller. În aceste condiții, luăm în calcul renunțarea la orice fel de colaborare cu formația patronată de Teodor Florescu", a încheiat Florin Florea, cel care a mai precizat că mâine va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație la care este așteptat și patronul Teodor Florescu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite