UPDATE/FOTO Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, nuntă mare în Poiana Braşov, la Hotelul Aurelius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase s-a căsătorit cuvil cu Brigitte Sfăt în luna iunie. FOTOArhivă.
Ilie Năstase s-a căsătorit cuvil cu Brigitte Sfăt în luna iunie. FOTOArhivă.

Cuplul, care s-a căsătorit civil in luna iunie, a avut sâmbătă seară 300 de invitaţi de seamă, iar naşi le-au fost chiar patronii hotelului, familia Munteanu.

UPDATE 13.55.La petrecerea de sâmbătă noaptea de la Hotelul Aurelius din Poiana Braşov mirii au avut 300 de invitaţi de seamă. Printre oaspeţii de onoare s-au numărat Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac, Rică Răducanu, dar şi politicieni precum fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi Petre Roman.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au sosit la hotel în jurul prânzului. În timp ce mireasa s-a ocupat până în ultimul moment ca totul să fie perfect pentru invitaţi, mirele a jucat un meci amical de tenis cu oaspeţii sosiţi mai devreme. Ilie Năstase a vorbit degajat de a doua mare iubire a vieţii lui, tenisul şi a ţinut să o laude pe Simona Halep. „A fost un an extraordinat pentru ea. A câştigat 50 de partide şi multe turnee. Am vorbit cu ea şi sperăm ca anul viitor să aibă aceeaşi formă şi la turneele mari“, a spus Ilie Năstase.

Urări de bine de la invitaţi

Petrecerea a început la ora 20.00. Invitaţii au fost întâmpinaţi cu şanpanie scumpă şi muzică ambientală interpretată de cvartetul Filarmonicii Braşov. Rochia miresei a atras toate privirile. Brigitte Sfăt a optat pentru o rochie tip sirenă din dantelă. Materialul a fost adus din Austria, iar rochia a fost realizată de un designer român

Printre primii invitaţi sosiţi la eveniment au fost Rică Răducanu şi Călin Popescu Tăriceanu.

„Le urez să fie săbătoşi. Asta am înţeles că e ultima. Am vorbit cu Ilie şi a spus că nu mai are voie să se însoare, că a fost mire de patru ori. E la fel ca la preşedinţie“, a spus Rică Răducanu, citat de Protv.

Ilie Năstase este cunoscut ca un mare cuceritor, un bărbat care a iubit mereu femeile frumoase şi a avut succes la doamne. „El este cunoscut. Citiţii cartea de memorii şi o să vedeţi că a fost un mare cuceritor, aşa că toţi bărbaţii au de învăţat de la el“, a spus Calin Popescu Tăriceanu, citat de Protv.

Solista Adriana Andoni a compus o melodie specială, denumită „Iubire“, melodie pe care mirii au deschis dansul. Atmosfera a mai fost întreţiună de artişti cunoscuţi: Loredana, DJ Project şi renumitul taragotist Sergiu Cipariu

Nu a lipsit nici focul de artificii, pe care invitaţii l-au putut admira de pe malul lacului din faţa hotelului, puţin după miezul nopţii. Spre dimineaţă mirii s-au retras în apartamentul nupţial care a fost decorat special pentru ei.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii. Cununia civilă a avut loc pe 17 iunie, la Timişoara.

9.11.2013 Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au ales Poiana Braşov pentru decorul superb. Chiar dacă cei doi au un contract de exclusivitate cu o televiziune pentru imaginile de la nuntă, nu au putut ţine chiar totul secret. Cununia religioasă va avea loc chiar la hotel, iar meniul este unul deosebit.

Potrivit agenţieidepresămondenă.ro printre delicatesele ce se vor aşeza pe mesele invitaţilor se numără file de lup de mare, icre de manciuria, ţelină în mantie de ciocolată amăruie, muşchi de vită şi piept de raţă.

Tortul va avea cinci etaje şi a fost comandat în Timişoara, oraşul natal la miresei. Totul va fi stropit cu şampanie scumpă, Veuve Clicquot, marcă a cărei imagine a fost chiar Ilie Năstase şi fosta soţie Amalia. Atmosfera va fi întreţiună de artişti cunoscuţi: Loredana, DJ Project, Adriana Andoni şi renumitul taragotist Sergiu Cipariu.

Hotelul Aurelius Împăratul Romanilor este un hotel de lux din Poiana Braşov deţinut de fostul fotbalist Aurel Munteanu. Decorul este unul super pe marginea unui lac. Hotelul este preferat de multe VIP-uri şi era locaţia aleasă pentru Revelion în fiecare an de Gigi Becali.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite