Un jandarm din Miercurea Ciuc care a intervenit să salveze o femeie a fost bătut de agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul a fost agresat, după ce a intervenit pentru salva o femeie FOTO Arhiva Adevărul
Jandarmul a fost agresat, după ce a intervenit pentru salva o femeie FOTO Arhiva Adevărul

Un jandarm din Miercurea Ciuc, aflat în afara orelor de serviciu, a intervenit joi seara să salveze o femeie atacată de un bărbat mascat care îi furase geanta, dar a fost lovit la rândul lui. Agresorul este în prezent căutat de poliţişti, deoarece i-a pulverizat victimei în ochi spray lacrimogen.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita, plt.adj. Gheorghe Suciu, a declarat corespondentului Mediafax că joi seară, în timp ce se îndrepta către o florărie din Miercurea Ciuc să cumpere flori, un jandarm de 37 de ani a auzit, dintr-un gang, strigătele de ajutor ale unei femei şi a fugit să-i sară în ajutor.

Jandarmul a văzut un bărbat cu faţa acoperită cu o cagulă sau căciulă, potrivit reprezentantului IJJ, care i-a smuls femeii geanta, după care a fugit.

Militarul a reuşit să-l ajungă din urmă şi, când a încercat să-i blocheze calea, agresorul l-a orbit temporar, pulverizându-i în faţă două jeturi de spray lacrimogen.

Cu toate acestea, jandarmul a reuşit să-l imobilizeze pentru scurt timp şi să recupereze geanta femeii, însă agresorul l-a lovit şi a scăpat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, la rândul său, că acest caz a fost preluat de Poliţia Miercurea Ciuc, care îl caută pe agresor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite