Un educator de la o grădiniţă privată a fost reţinut pentru corupere sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Educatorul a fost reţinut, după ce locuinţa sa a fost percheziţionată. FOTOArhivă.
Educatorul a fost reţinut, după ce locuinţa sa a fost percheziţionată. FOTOArhivă.

Bărbatul de 33 de ani a fost acuzat de mama unei fetiţe de 5 ani că i-a atins copilul în zona intimă în timp ce micuţa dormea la grădiniţă.

Femeia a scris în plângerea depusă la poliţiei că fiica ei ar fi fost mângâiată pe picior şi în zona organelor genitale  de  un  educator, în timpul orelor de somn de grădiniţă. .În  urma  verificărilor  şi  investigaţiilor  efectuate   de poliţişti,sub  coordonarea  procurorului  de  caz  de  la  Parchetul  de  pe  lângăJ udecătoria  Braşov, a  fost  identificat  educatorul  menţionat , un  braşovean de  33 ani. Bărbatul a fost reţinut şi este acuzat de corupere sexuală.

„În data de 29.10.2014, în baza  autorizaţiei emise de instanţă, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul său,de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare   datelor (laptop,telefon mobil). Suspectul  a fost reţinut azi  sub aspectul  comiterii infracţiunii  de  corupere  sexuală  a  minorilor,urmând  a  se  formula  propunere pentru luarea de către magistraţi a  unei măsuri preventive“, se arată în comunicatul Poliţiei Braşov.     

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite