Un braşovean de 29 de ani, care îşi vinde virginitatea, a ajuns vedetă în The Mirror. Tânărul aşteaptă o domnişoară care să îl iniţieze în tainele amorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea lui Sebastian a apărut în cotidianul  The Mirror. FOTOThe Mirror
Povestea lui Sebastian a apărut în cotidianul  The Mirror. FOTOThe Mirror

Cotidianul britanic prezintă poza bărbatul, alături de o poză a lui Brad Pitt şi spune că braşoveanul cere 700 de lire doamnelor dispuse să îl iniţieze în tainele vieţii amoroare. Bărbatul spune că ar prefer o femeie din afara României, dar până acum nu s-a oferit nimeni.

Anunţul lui Sebastian sună cam aşa: „Bărbat, 29 de ani, Braşov. Constituţie atletică, brunet! Vând virginitate şi rog seriozitate! Preţ: de la 850 de euro (700 lire)! Nu este inclus transportul“. Adică domnişoarele trebuie să se descurce singure să ajungă acasă la Sebastian.

Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, tânărul se arată dezamăgit că nimeni nu a licitat pentru el, deşi anunţul a fost postat în urmă cu câteva săptămâni. Sebastian speră ca poate de Ziua Îndrăgostiţilor să primească vreo ofertă de la o domnişoară. „Nu înţeleg de ce nu am primit nicio ofertă. Nu sunt Brad Pitt, dar nici urât nu sunt. Sunt sănătos, arătat bine şi speram ca până acum să primesc măcar o ofertă. Sunt puţin dezamăgit“, povesteşte Sebastian, citat de The Mirror.

Anuţul lui Sebastian Cierces are în spate o poveste destul de tristă. Bărbatul a lucrat din clasa a X-a la un restaurant, apoi timp ce cinci ani a fost în Italia unde a făcut de toate. A muncit în agricultură şi construcţii. Nu a reuşit însă să strângă foarte mulţi bani, deoarece a muncit mai mult la negru. Nu şi-a mai găsit de lucru în Italia şi a sperat că în România va fi mai bine. Nici aici nu şi-a găsit un loc de muncă deşi caută de aproape cinci ani.

„Sunt plin de datorii şi nimeni  mă angazează. Trebuie să am grijă şi de fratele meu bolnav de diabet. Nu mai am decât datoriile şi vriginitatea. O să aleg oferta cea mai bună, dar aş vrea să fie cineva din străinătate“, a povestit bărbatul.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite