Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent din Braşov s-a ales cu dosar penal pentru fals și uz de fals, după ce şi-a falsificat cartea de identitate pentru a putea intra în cluburile destinate adulţilor. El a fost prins de jandarmi.

Adolescentul a fost prins de jandarmi FOTO: Jandarmeria Brasov
Adolescentul a fost prins de jandarmi FOTO: Jandarmeria Brasov

Tânărul își modificase anul nașterii pentru a putea intra în cluburile unde accesul este permis doar persoanelor majore. Ghinionul lui a fost să fie prins de către jandarmi în timpul unui control. Aplicaţia eDAC în care a fost verificat actul de identitate pe care tânărul l-a prezentat l-a dat de gol.

Adolescentul se afla, luni, 27 mai 2024, împreună cu alţi tineri, în zona unui club din Centrului Civic din municipiul Braşov.

„Tinerilor li s-a cerut sa se legitimeze, moment în care unul dintre aceştia a refuzat acest lucru. La insistenţele jandarmilor acesta a prezentat un document de identitate, care la verificarea prin aplicaţia eDac nu a putut fi identificat ca document valabil. În urma verificărilor ulterioare a reieşit faptul că minorul îşi falsificase singur cartea de identitate, modificându-şi anul naşterii, din dorinţa de a putea intra în cluburile unde accesul este permis numai persoanelor majore”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Braşov.

Pentru fapta sa, băiatul s-a ales cu dosar penal pentru fals și uz de fals, cazul fiind preluat de polițiști.

„Tragem un semnal de alarmă şi să transmitem tuturor tinerilor că, pentru o noapte de distracţie, nu merită să recurgă la astfel de metode care încalcă legea şi că va veni, cu siguranţă, şi momentul în care vor putea intra legal în orice club îşi doresc”, au mai precizat jandarmii. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite