Turneu final de fotbal, pentru juniori, organizat la Tărlungeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ACS Tâmpa Brașov
Foto: ACS Tâmpa Brașov

Federația Română de Fotbal, prin Departamentul de Copii și Juniori, a acordat, în urma unei licitații deschise, clubului ACS Tâmpa Brașov, organizarea turneului final al Memorialului „Gheorghe Ene", competiție destinată micilor fotbaliști născuți după 1 ianuarie 2003.

În competiția pentru organizarea acestui eveniment s-a înscris și Școala de Fotbal „Dani Coman" din Pitești, însă, ACS Tâmpa Brașov a avut câștig de cauză. Turneul va avea loc în perioada 12-14 decembrie, în sala „Unirea", din Tărlungeni, iar la competiție vor lua parte opt formații de tradiție din fotbalul românesc: Steaua București, CFR Cluj-Napoca, CSS Bucovina Suceava, Școala de Fotbal „Gică Popescu", Școala de Fotbal „Dani Coman" , AS Stars Brăila, Kinder Sângeorgiu de Mureș și clubul organizator, ACS Tâmpa Brașov.

Echipele vor fi împărțite în două grupe de câte patru, primele clasate din fiecare serie vor juca direct finala mare, iar cluburile de pe locurile doi din fiecare grupă se vor duela în finala mică. Fostul mare internațional Miodrag Belodedici, în prezent directorul Departamentului de Copii și Juniori din cadrul FRF, va lua parte la festivitatea de premiere programată miercuri dimineața.

Ne bucură foarte mult că ACS Tâmpa a obţinut acest drept. Acest lucru ne demonstrează ca suntem pe un drum bun şi că oferim încredere la nivel naţional. FRF a observat calităţile noastre în domeniul organizatoric, în urma turneelor desfăşurate anual la Braşov. Suntem mândri că, după mai bine de 10 ani, aducem la Braşov o finală de campionat naţional la nivel de copii şi juniori", a declarat Ciprian Jurubescu, președintele ACS Tâmpa Brașov.

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite