Tragedie la Braşov. Şeful de la Drumuri Naţionale a murit la doar 29 ani, în urma unui atac cerebral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Stancu, şeful Direcţiei de Drumuri Naţionale din Braşov, a murit la doar 29 ani. Tânărul era căsătorit şi avea un copil de nici 1 an.

Horia Stancu (29 ani) suferise un atac cerebral la finele lui aprilie. 

La 27 aprilie, Stancu scria pe Facebook: „Am verificat astăzi stadiul lucrărilor pe DN11, de la Braşov la Lunca Câlnicului, unde am găsit o mobilizare foarte bună! Ne aflăm astăzi la un stadiu fizic de aproximativ 20%, în mai puţin de 2 săptămâni!“ 

La scurt timp, el a avut un atac cerebral, fiind transferat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti. 

Horia Stancu a murit joi, 14 mai. 

„Sunt un tânăr implicat în viaţa socială şi politică a comunităţii braşovene“, se declara el.

„Îmi exprim regretul şi marea tristeţe pentru trecerea în nefiinţă, la doar 29 de ani, a directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicaţie, tact şi modestie. 

Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în faţa căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze şi să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!“, a scris Mihai-Cătălin Văsii, prefectul Braşovului, pe pagina de Facebook a Prefecturii Braşov. 

Horia Stancu Braşov Sursa Facebook HS

Sursa Facebook Horia Stancu

Pe aceeaşi temă: 

Centru de chirurgie cardiovasculară ultraperformant, deschis la Braşov. Dr. Victor Costache: „Aceste intervenţii nu se mai fac în afara Bucureştiului“

VIDEO Iarna s-a întors în Braşov: a nins abundent, iar drumarii au ieşit cu utilajele de deszăpezire

BraşovPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite